Benvolguts i benvolgudes,

Sigueu benvinguts a la web municipal de La Pobla de Lillet. A través d’aquesta finestra virtual, el nostre municipi entrarà a les vostres llars mitjançant les potencialitats que ens ofereix avui la xarxa. Al mateix temps, aquesta tecnologia ens obre una via de diàleg amb els poblatans i poblatanes, presta serveis, informa, facilita tràmits... i és a la vegada l’aparador on exposem el nostre poble arreu del món .

Aquesta nova web s’ha d’utilitzar com a servei municipal, obert les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, accessible des de qualsevol lloc. Ara més que mai el diàleg i la comunicació no tenen obstacle, qualsevol moment és bo per tenir coneixement de la gestió municipal i les accions que l’acompanyen . El batec de la Pobla de Lillet ara té una eina interactiva que afavoreix la participació i com a tal la informació instantània.

Confio que aquesta eina serveixi per promocionar amb eficàcia la nostra població , les seves potencialitats turístiques i comercials, el seu llegat patrimonial, les seves peculiaritats que ens diferencien d’altres llocs.

El nostre compromís és promoure l’actualització permanent i la millora constant, l’eficiència i l’eficàcia, més enllà de les simples exigències de contingut que determina la llei.

Aquesta web és la vostra, dels poblatans i poblatanes, de las entitats de La Pobla de Lillet, la que podeu utilitzar per aportar-hi la informació de les vostres activitats, la que també serveix per fer-nos arribar les mancances que hi trobeu per que l’objectiu és que junts fem d’ella un motiu de millora permanent.

Volem que, a través d’aquesta finestra, es pugui percebre una vila que enamori; en essència, allò que La Pobla de Lillet va estar, és i voldria ser, tant pels que viviu al municipi com per aquells que no coneixeu La Pobla de Lillet i que ens honoreu amb una visita virtual, i que sigui aquesta, el motiu que ens porti a la coneixença personal.

Rebeu la més sincera salutació.

Vicenç Linares i Clota

Alcalde de La Pobla de Lillet

Darrera actualització: 23.05.2018 | 12:25
Darrera actualització: 23.05.2018 | 12:25